RETNINGSLINJER FOR RETUR​


Du kan returnere bestillingen innen 14 dager etter at du har mottatt varen, forutsatt at varen er i sin opprinnelige tilstand med alle etiketter og innpakning intakt. Varen må være i samme stand som da du mottok den, og kan ikke være brukt eller endret på noen måte. Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver returvare som ikke passerer vår kvalitetskontroll.

REFUNDERING

Returkostnader vil bli betalt av kjøperen på alle returer (med unntak av returer grunnet defekte varer) og vil bli trukket fra tilbakebetalingen. Du vil motta tilbakebetalingen via samme betalingsmetode som bruktes for å gjøre kjøpet. Det kan ta opp til 14 dager fra den dagen vi mottar din returnerte vare før du mottar tilbakebetalingen. Så snart vi har håndtert din retur vil du motta en bekreftelse på e-post.

For å sikre at en full refusjon gis for defekte varer, vennligst send oss en epost på returns@elvv.no med bilder av skaden på varen før den sendes i retur.

Vinnford A/S er ikke ansvarlig for eventuelle pakker som sendes med en annen transport leverandør enn den som tilbys av oss. Hvis du velger å bruke en annen leverandør er du ansvarlig for varen og dets innhold til den ankommer vårt lager. Hvis du sender returvaren tilbake med en annen transportleverandør, vennligst gi beskjed til vår kundeservice på forhånd på info@vinnford.no Sørg for å inkludere korrekt informasjon om hvilken bestilling du returnerer, og hvilke varer som er inkludert i forsendelsen.

SLIK RETURNERER DU PRODUKTER 

  1. Plasser varen i originalemballasjen.
  2. Fyll ut returskjemaet og inkluder det i forsendelsen. (Hvis du ikke finner et skjema, vennligst kontakt oss på returns@elvv.no og vi vil gi deg et skjema)
  3. Fest returetiketten / skjema på toppen av forsendelsen.
  4. Send varen via vår anbefalte transportleverandør.
  5. Forsikre deg om at du får en kvittering med et sporingsnummer. Ta godt vare på denne ettersom dette er ditt bevis på at varen er sendt.

RETURADRESSE FOR SENDING AV RETURVARER:

Vinnford c / o Nettvarehotellet AS

Lundebyveien 5

1878 Hærland

BYTTING

Vi kan ikke administrere bytting av produkter kjøpt fra nettbutikken vår. Du kan returnere produkter ved å følge retningslinjene over. Så snart som vi har håndtert returen av varen din vil du motta en refundering via den samme betalingsmetoden som du brukte når du kjøpte varen. Vennligst legg inn en ny ordre dersom du ønsker en forskjellig størrelse eller farge.

Dersom du har spørsmål angående retur av varer vennligst kontakt oss via e-post på returns@elvv.no